lördag 19 mars 2011

HTC EVO 3D visade EVO Visa 4G specifikationer före Sprints CTIA tillkännage?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-evo-3d-evo-view-4g-specs-revealed-ahead-of-sprints-ctia-an/:
Alla tecken pekar på en Sprint Blowout på CTIA nästa vecka - och vi kommer vara där, förstås! Men framför detta, BGR: s yrkande om ytterligare några detaljer om rubriken enheter vi öste inte så länge sedan att Sprint ska visa för första gången på mässan - nämligen EVO 3D och EVO Visa 4G tablett. På EVO 3D sida, bad boy är detta ser ut att bli en riktig EVO 4G efterträdare med en nyare 1.2GHz Qualcomm MSM8660 processor, 4,3-tums glasögon utan 3D 960 x 540 display (som i likhet med ryktet Pyramid föreslår är HTC efter QHD utveckling som av Motorola), en jättestor 1 GB RAM, 1080p video ut, 1,3 megapixel kamera på framsidan, och - naturligtvis - med dubbla 5 megapixel kameror runt tillbaka för stereoskopisk fånga. Ryktet pinnar också Pepparkakor vid lanseringen tillsammans med 3D-versioner av Blockbuster och YouTube apps för att försäkra användarna har massor av 3D-innehåll ur porten, att godbit förefaller särskilt trovärdigt med tanke på att YouTube infört högkvalitativ mobil uppspelning på EVO 4G sista år.

När det gäller EVO Visa 4G, det ser ut att bli ett CDMA / WiMAX remix av Flyer - som väntat - komplett med penna. De är också förväntas bekräfta att Xoom kommer att komma i sprint smak (med Wimax i stället för Verizons LTE, förstås) och kommer att lansera "inom de närmaste veckorna eller månaderna." Ser ut som det kommer att vara tufft för något annat flygbolag att gå denna djupa på mässan - men hey, vi bjuder in dem att ge det en chans.

HTC EVO 3D, Visa 4G specifikationer avslöjade EVO före Sprints CTIA tillkännage? ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 01:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar