lördag 19 mars 2011

Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

I en värld av sofistikerad elektronik dessa dagar, det finns alltid risker för att vara en early adopter . Tyvärr verkar det som om vår senaste offren är ägare av Apples Thunderbolt-lastad MacBook Pros. Sedan lanseringen, antal frustrerade kunder har rapporterat att deras nya Unibody bärbara datorer - i alla tre storlekar - orsakar slumpmässiga flimmer på både 24-tums och 27-tums Cinema Display när den är ansluten via sin Mini DisplayPort / Thunderbolt combo port, och nu har vi video bevis att dela smärtan. Några bekräftade också att även ersätta maskiner från Apple är uppvisar samma beteende, men en källa till vår säger att detta inte verkar vara en utbredd fråga, och att bolagets hårdvara ingenjörer är redan tittar på detta. Hursomhelst, vi sannolikt att se en firmware fix för detta felet snart - det är inte bra att ha en stor bildskärm ständigt blinkande på dig. Ytterligare en video efter rasten.

[Tack, Armando]

Fortsätt läsa Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video)

Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 14:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar