måndag 11 april 2011

BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Har läckt specifikationer och tutorial video fick du längtan efter mer BlackBerry Bold Touch täckning? Ja, idag din lyckodag, RIM-o-philes, eftersom vi har fått nya lite rörliga bilder med riktiga, levande människors fingrar gör pekskärmen två steg på diminutiv visning av en next-gen Bold 9930 (kodnamn Montana). Även ett litet urval, bilder gör bekräftar tidigare rapporter att skärmen är ganska lyhörd, så det borde inte ha problem med att göra kapacitiva konverterar, av dem i den optiska styrplattan truppen. Vi vet, BlackBerry världen och den nya Bold debut kan inte komma snart nog, så gör något själv lugnande, visa den nya VID, och andas - du har händerna på en innan du vet det.

Fortsätt läsa BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video)

BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 15:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa N4BB | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar