måndag 11 april 2011

Photoshop Touch apps och SDK utöka skrivbordet funktionalitet till IPAD och andra tabletter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/photoshop-touch-apps-extend-desktop-functionality-to-ipad-and-ot/:
Eventuella diskussioner om Adobe och IPAD verkar alltid delegera till en Flash vs HMTL5 debatt. För idag åtminstone, är Adobe hoppas att tillfälligt omfördela samtal om en trio av nya verktyg som utökar skrivbordet Photoshop funktionalitet IPAD via infödda IOS apps. Först ut är Adobe Eazel, en IPAD ritning app som låter dig skapa en fem fingrar målning på IPAD innan den överförs tillbaka över WiFi till Photoshop applikationen som körs på din Mac eller PC. Adobe Nav förvandlar IPAD till en Photoshop följeslagare enhet genom att utöka levande kontroller och menyrader från arbetsytan i Photoshop till IPAD display. Slutligen, det finns Adobe Color Lava som förvandlar IPAD till ett hi-tech färgblandning paletten. Naturligtvis, detta är bara den första i vad Adobe hoppas på att ett komplett utbud av Photoshop förlängningar träffa app butiker precis så fort devs få sina talanger runt Adobes Photoshop Touch programmeringsverktyg (som består av en Photoshop skriptmotor och ökad SDK) för Android , BlackBerry och IOS anordningar (finns för Mac och Windows-plattformar idag). Räkna med att se Eazel, färg Lava och Nav Photoshop Touch apps anlända nästa månad - vid sidan av 5,5 uppdatering till Adobes Creative Suite (och gratis Photoshop uppdatering för CS ägare) förväntas den 3 maj - med priser från $ 1,99 $ 4.99. Tills dess, postat varför inte vila ögonen på en video förhandsvisningen efter rasten?

Fortsätt läsa Photoshop Touch apps och SDK utöka skrivbordet funktionalitet till IPAD och andra tabletter

Photoshop Touch apps och SDK utöka skrivbordet funktionalitet till IPAD och andra tabletter som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 02:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa All Things D , Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar