måndag 11 april 2011

Google hakar PushLife, kommer förmodligen att använda den för att driva musik till Android-telefon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/google-snags-pushlife-will-probably-use-it-to-push-music-to-you/:
Vid förra årets Google I / O vi var retsamt retade med tanken att strömma musik till vår mobila enheter. Sedan dess har det varit tips och läckor , men inget officiellt från Google om när eller hur denna nya tjänst skulle rullas ut. Nåväl, nu kan vi lägga en stor bit i det pusslet med nyheten att Google har köpt mobil underhållning bolag PushLife, som har utvecklat en musik app av sina egna för Android och BlackBerry plattformar. PushLife erbjuder ett klick inköp från ett integrerat musikaffär, en översikt av låtar du har både på din smartphone och på datorn (med möjlighet att få tillgång till båda på telefonen), och automatisk spellista synkronisering med iTunes eller Windows Media Player bibliotek . Det finns ännu fler fanciness, såsom rekommendationer baserat på den låt du spelar, konstnärer bios och bildgallerier, plus det oundvikliga Twitter och Facebook integration. Den kanadensiska start tros ha inkasserades till ett belopp på 25 miljoner dollar och kommer snart att stänga sina oberoende verksamhet. Också snart: Google I / O 2011. Tips, tips, Google! Demo video efter rasten.

Fortsätt läsa Google hakar PushLife, kommer förmodligen att använda den för att driva musik till Android-telefon

Google hakar PushLife, kommer förmodligen att använda den för att driva musik till din Android-telefon som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 16:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink StartupNorth , TechVibes , All Things D | källa PushLife | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar