måndag 11 april 2011

Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
Tja, det är lite förbi slutet av mars , men Intel har nu äntligen fått officiell med sin nya Atom Z670-processor för tabletter, som du kanske vet bättre genom sitt Oak Trail kodnamn. Byggd med hjälp av en 45nm tillverkningsprocess, kör Z670 vid 1,5 GHz och lovar att stödja 1080p video med hjälp av Intels GMA 600 integrerad grafik, samtidigt hålla strömförbrukningen till ett minimum och som möjliggör mindre, tunnare och fläktlös enheter. Som vi har sett, det finns också gott om tillverkare redan uppradade att släppa enheter baserade på processorn och Intel säger att vi kan förvänta oss att se över 35 "innovativa tablett och hybrid design" från lik av Fujitsu, Lenovo, Razer och Viliv Under loppet av 2011. Vad mer, tog också Intel tillfället i akt att retas sin nästa generation 32nm Cedar Trail plattform som det kommer att visa upp vid Developer Forum i Peking, sade att det kommer att möjliggöra en "ny våg av fläktlös, svalt och tyst, smidig och innovativ netbooks , nybörjar stationära och allt-i-ett mönster. " Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter

Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar