måndag 11 april 2011

Vulkano Flow nu tillgänglig, inte 480p placeshifting för under hundra spänn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/vulkano-flow-now-available-does-480p-placeshifting-for-under-a/:
Monsoon har meddelat att "allmänna tillgången" av en ny placeshifting låda, Vulkano Flow. Som vi lärt oss under CES , box har detta en 99 $ prislapp och trim förra årets Vulkano att bara placeshifting väsentligheter. Det är som mest liknar den Slingbox Solo i att den kommer att godta HD ingångar men kan bara streama video med en max 720x480 upplösning, vilket kan vara framkomliga titta på en dator med liten skärm eller en av den mobila apps (Ios, Blackberry, Android, $ 12.99/ea.) Det finns ett fåtal händer-ons och recensioner ut redan, med ZatzNotFunny notera några tweaks fortfarande är nödvändiga för att få saker igång medan The Gadgeteer har en uppsjö av skärmdumpar för dig att kolla UI. Monsoon's andra nya rutan i Blast, är fortfarande lanserar i "en nära framtid", som bygger på Flow's specifikationer (detaljerat efter paus) med DVR inspelningsfunktion och HDMI-utgång för $ 199.

Fortsätt läsa Vulkano Flow nu tillgänglig, inte 480p placeshifting för under hundra spänn

Vulkano Flow nu tillgänglig, inte 480p placeshifting för under hundra spänn ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 22:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar