måndag 11 april 2011

Läcka docs tyder Verizon Droid Incredible 2 kommer att vara en värld telefon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
HTC: s Droid Incredible 2 för Verizon har inte precis varit den bäst bevarade hemligheten under de senaste månaderna, och det ser ut som några av de få kvarvarande detaljer om telefonen har nu också klarats upp av några läckt mer handlingar som erhållits av Android Central. Förutsatt de faktiskt är legit, det ser ut som Incredible 2 kommer att vara en värld telefon med både CMDA och GSM-anslutning, och att det kommer att stoltsera med en ny 1,3 megapixel framsidan kamera för att gå med den standard 8 megapixel shooter 'round back. Du kan också tydligen räkna med att få en 16-megapixel microSD-kort med telefonen och det verkar som användningen av mobila 3G-hotspot kommer att kosta dig en extra $ 20 för 20GB - även om Android Central konstaterar att mycket väl kan vara ett stavfel. Här är hoppas Verizon äntligen rensar upp några av dessa detaljer själv förr snarare än senare.

Läcka docs tyder Verizon Droid Incredible 2 kommer att vara en värld telefon ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar