måndag 11 april 2011

EraThink EraPalm går som en netbook, ser ut som en bärbar gaming handhållen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/erathink-erapalm-runs-like-a-netbook-looks-like-a-portable-gami/:
Tittar på denna udda fågel av en enhet på displayen på China Consumer Electronics Fair inspirerar trött klichéerna om parning prylar. Men egentligen, det tog en vild natt mellan en Windows 7 tablett och en bärbar spelkonsol (med möjlighet till cameo av en UMPC) för att leka i EraThink EraPalm. Detta handburna kör Windows 7 och har en 5-tums (800 x 480) capacative pekskärm som glider ut för att avslöja en fullt QWERTY-tangentbord - som alla påminner om den utdöda OQO Model 02 , med undantag för spelkontroller flankerande displayen. Newpad tillbringade några med den lilla killen, och rapporter några netbook-liknande specs inklusive en ospecificerad Atom Z-processor, 3G-anslutning och Ethernet, HDMI, VGA och USB-portar. (Då igen, gör det en bättre med GPS och stöd för 1080p-video.) Vill ha en närmare gawk? Klicka på länken Källa för ett par mer hands-on skott.

[Tack, leungxd]

EraThink EraPalm går som en netbook, ser ut som en bärbar gaming handhållen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 18:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Klonade i Kina | källa Newpad | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar