måndag 11 april 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: Magic flygplan hud, Japans kärn-läcka, och kretskortet tabellen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/inhabitats-week-in-green-magic-airplane-skin-japans-nuclear/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Som den nukleära krisen på Japans Fukushima kraftverk fortsätter att ödelägga regionen och en reaktor sprungit läck släppa ton radioaktivt vatten, vecka Inhabitat rapporterade detta att gröna alger skulle kunna spela en avgörande roll i rengör den. Vi tog också du Japans senaste strålning-upptäcka robot , och vi tog en titt på hur nedfall från den kontroversiella krisen påverkar energipolitiken i världen - Kina är skärande planer för framtida reaktorer till förmån för Solar Fields medan Tyskland kan handeln 17 nukleära anläggningar för vindkraftsparker.

I andra nyheter, transporter gick gröna från höga himlen att det djupblå havet denna vecka då vi tittade på NASA: s självläkande "Magic Skin" som skyddar flygplan från belysning, och Sir Richard Branson presenterade en strömlinjeformad eko sub som kommer att utforska havets djup . Vi lärde oss också att Europeiska unionen är inställd på kick off en elektrisk F1 Racing Championship precis som Tesla stod högst uppe i 5. Monte Carlo Alternative Energy Rally . Slutligen tittade vi på två innovativ teknik för att möjliggöra människors rörlighet - en robot exoskelett som ger paraplegics förmågan att gå och en protes kostym som gör att folk kan simma som sjöjungfrur .

Denna vecka har vi såg också flera awesome exempel på gröna prylar - en färgstark Legotron kamera gjord av allas favorit murtegel och en nörd chic binär bord tillverkad helt av vintage kretskort. Vi såg också ett koncept för en energiprodukt lekplats som utnyttjar bokstavliga makt spela.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: Magic flygplan hud, Japans kärn-läcka, och kretskortet tabellen publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 20:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar