måndag 11 april 2011

Mushroom Teleporter inte HD streaming över mobilnätet, inte kommer att strålen din on-air talang någonstans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/mushroom-teleporter-does-hd-streaming-over-cellular-wont-beam/:
Mushroom Teleporter inte HD streaming över mobilnätet, inte kommer att strålen din on-air talang någonstans
Om du behöver vara levande och på scenen men kan inte följas runt med en fjärrkontroll lastbil och dess infällbar 100-fots antenn behöver du en teleporter. Kamelen-fall "P" borde berätta att detta inte är det slutliga förverkligandet av Gene Roddenberry dröm, snarare en enhet skapad av Mushroom Networks , länge känt för produkter med fånig namn som de PortaBella , som omfattar de sammanlagda bandbredden från flera trådlösa modem till göra en super mobil hotspot. Teleportern tar i princip att tech och lägger några video trolldom till den, plus förpackning som gör att det kan monteras på baksidan av en kamera. Resultatet är levande, full-HD-streaming av bilder direkt från kameran och in i etern. Mushroom skulle inte berätta för oss ett pris, säger att det varierar beroende på konfiguration, men om din kamera är lika stor som den på bilden efter rasten vi tänker här bara skulle kunna sätta en verklig skada på din budget.

Fortsätt läsa Mushroom teleporter inte HD streaming över mobilnätet, inte kommer att strålen din on-air talang någonstans

Mushroom Teleporter inte HD streaming över mobilnätet, inte kommer att strålen din on-air talang någonstans ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar