måndag 11 april 2011

LG visar upp 47-tums transparent IPS LCD med multitouch och Full HD-upplösning (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/lg-shows-off-47-inch-transparent-ips-lcd-with-multitouch-and-ful/:
Om Samsung leder oundvikligen följer LG (och vice versa, förstås). Den koreanska elektroniska Kapprustningen har nu värms upp av ett extra par grader med LG: s demo av en galen ny 47-tums display som förpackningar i allt en nörd kan önska: IPS -teknik, upplösning 1080p, multitouch, och några gamla goda insyn ... bara för att. Denna så kallade skyltfönster är tyvärr avsedd för annonsörer och andra digitala ägare signage, vilket innebär att även om det inte var fortfarande på idéstadiet, det sannolikt inte skulle fylla vardagsrum ändå. Nåväl, så länge LG ser John Anderton och Prekrim enheten få en, kommer vi att vara lyckliga. Video för resten av oss efter rasten.

Fortsätt läsa LG visar upp 47-tums transparent IPS LCD med multitouch och Full HD-upplösning (video)

LG visar upp 47-tums transparent IPS LCD med multitouch och Full HD-upplösning (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 03:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa OLED-Display.net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar