söndag 17 april 2011

Droid Ladda visar sina färger i Verizon utbildning docs blir Droid Bionic dödad av?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/droid-charge-shows-its-colors-in-verizon-training-docs-droid-bi/:
Samsung gav oss den grundläggande specs dag ett, men Verizons spara några detaljer här veckan, eftersom det tåg till anställda om hur effektivt sälja LTE-packade Droid Charge till dem av oss som lever och dör av hur många enheter vi kan ansluta till vår hotspot 10) och storleken på våra paketerade microSD-kort (32GB). (Droid-Life ger oss dessa uppenbarelser, medan Phone Arena har ett rykte något liv om sant - att webbplatsens anonym tipsare påstående att Droid Bionic finns inte mer. De säger att Atrix -alike 's Tegra 2-processorn var inte lika trevligt med Verizons LTE baseband chips och hade överhettning frågor också, och i stället satsa mer ansträngning för att fixa det som är oförenligt, gav helt enkelt Motorola den i bagageutrymmet. Men Arena: s Telefon snabb att nämna att "Droid Bionic" namn kan leva vidare, eftersom Moto kommer påstås vara grooming top-hyllan Targa att ersätta den. Vi når ut till Verizon just nu, och räknar vi har en officiell "vi kommenterar inte rykten och spekulationer" inom kort.

Droid Ladda visar sina färger i Verizon utbildning docs, Bionic blir Droid dödad av? ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 19:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid-Life (1) , (2) , Phone Arena | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar