söndag 17 april 2011

Eleverna använder Wii Balance Board för barnens sjukgymnastik system (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/students-use-wii-balance-board-for-kids-physical-therapy-system/:
Nintendos kid-testad, forskare godkänd Wii Balance Board har slagit i hjärtat av den medicinska leverantörerna ännu en gång - den här gången, Bluetooth-anslutna skala är som används för att hjälpa handikappade barn i Shriners Hospital i Houston. Seniorer vid Rice University hand maskinbearbetade en uppsättning kraft känsliga barren och programmerade ett monster-skytte spel som heter Equilibrium att få barnen glada över att förbättra sina promenader gång, där de kan spela och få poäng för varje rätt steg de tar. Spelet spärrhandtag automatiskt upp svårigheten som patienter förbättras och räcken kommer att spela en del också, med en anpassad treaxlig sensor boxen kan upptäcka hur mycket patienter lita på i barren (och dockan poäng därefter) i ett försök att förbättra sina hållning. Japp, det låter bara en aning mer användbar än den Balance Board lögndetektor eller Wii Fit Roomba . Video efter rasten.

Fortsätt läsa Eleverna använder Wii Balance Board för barnens sjukgymnastik system (video)

Eleverna använder Wii Balance Board för barnens sjukgymnastik system (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 06:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmag | källa Rice University | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar