söndag 17 april 2011

Radiostyrning bilen går på läsk kan ringar, godkänner Doc Brown (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Många en framtida ingenjör var inspirerad av Back to the Future : s Dr Emmett "Doc" Brown, och inte bara för att han bevisade att ovårdade excentriker verkligen kan förändra världen. Nej, även banade han Mr Fusion, kaffebryggaren / kall fusion reaktor som visade sopor till energi . Och medan vi fortfarande väntar på kall fusion och tidsresor bli verklighet, i dag är vi alla ett steg närmare att avfall-drivna bilar. Ett par spanska ingenjörer har nyligen presenterade dAlH2Orean (se vad de gjorde där?), En R / C bil som körs på aluminium. Droppa några läsk kan flikar i en tank av natriumhydroxid producerar tillräckligt med vätgas för att driva den lilla Speedster i 40 minuter - nästan 20mph. Hit videon ovan för att se den i aktion tillsammans med din dagliga portion Chemical Brothers. Montering.

Radiostyrning bilen går på läsk kan ringar, Brown godkänner Doc (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa dAlH2Orean | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar