söndag 17 april 2011

Köhlers Numi $ 6.400 högteknologiska toaletterna gör det mesta av det smutsiga jobbet åt dig (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/kohlers-numi-6-400-high-tech-toilet-does-most-of-the-dirty-wor/:
Vi har sett några ganska fancy burkar i vår tid, men kanske ingen så trimmade som Köhlers senaste $ 6.400 John. Den Numi gör det mesta för dig, förutom de saker som, ja, bara du kan göra. Söker något som liknar en fancy pop-top soptunna, kommer Numi komplett med en egen öppning och stängning locket så att du aldrig behöver röra toalettstolen, en självrengörande bidé med justerbara reglage för temperatur och vattentryck, värmeelement till hålla tårna och tush Toasty, en upplyst panel för nattlig rendezvous, en inbyggd högtalare som ansluts till en avlägsen dockningsstation för att bara du vet exakt vad du gör där inne, och en deodorizing element som suger luft från skål genom ett kolfilter. Naturligtvis skulle ingen ansluten apparat vara komplett utan pekskärm, och Numi inget undantag, den har en pekskärm fjärrkontrollen som du kan använda för att ställa dina specifikationer. Nu är det vad vi kallar en porslin tron. Kolla in löjligt påkostade musikvideo efter rasten.

Fortsätt läsa Köhlers Numi $ 6.400 högteknologiska toaletterna gör det mesta av det smutsiga jobbet åt dig (video)

Köhlers Numi $ 6.400 högteknologiska toaletterna gör det mesta av det smutsiga jobbet åt dig (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 17:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NY Times | källa Kohler | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar