söndag 17 april 2011

Panasonic gussies upp LED prototyper, inbjuder dig att spela (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:
Hur får man lekmän entusiastiska över LED-belysning ? Gör det ganska självklart - det är vad Panasonic Electric Works gör den här veckan på Salone del Mobile 2011 i Milano. Arbeta med designern Ferruccio Laviani, företag har byggt en interaktiv installation av kommande produkter och prototyper, inbjudande besökare att utforska "nya dimensioner av geografiska belysning med LED och OLED . " De jippon är inte dåliga, gäster kan kika genom öppna OLED-paneler, interagera med en spacial sensorstyrd ljus vägg, och lära sig om produkter som ingår i utställningen i en särskild "teknisk zon." Med ett tema kallas "piano-forte," utställningen försöker associera dynamisk belysning med 18th century musikaliska känslor och lovade att göra alla en virtuos "av belysning - det är lite hårdhänt, men resultaten säker är lätt för ögonen . Vill du inte ha en resa till Italien bara för att suga i konstnärliga LED skönhet? Inga problem, tryck bara begreppet video i pausen.

[Bild med tillstånd från Designboom ]

Fortsätt läsa Panasonic gussies upp LED prototyper, inbjuder dig att spela (video)

Panasonic gussies upp LED prototyper, inbjuder dig att spela (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Inhabitat | källa Panasonic Electric Works | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar