söndag 17 april 2011

HP planerar Veer lanseringsfesten för 2 maj, AT & T tar tårta för webOS 3,0 enh

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:
Vi fortfarande inte har en stabil release datum för HP: s lilla Veer - vi har fått höra att det är " kommer runt hörnet "och kommer att vara här" snart "- men om vi var gissa typ, skulle vi säga att den MINIATYRFORMAT webOS 2,2 smartphone kommer att nå marknaden på eller omkring den 2 maj. Det beror på en PreCentral läsare snubblat över vad som ser ut en officiell inbjudan till en "HP Veer Launch Party Event" i Los Angeles på just den dagen, och det är typiskt ganska svårt att lansera en telefon utan en lur för att starta, om du vet vad vi menar. Ändå, det här ser ut som en business-to-business evenemang, så vi skulle inte cirkeln din kalender riktigt än - men om du redan har som röda markeringen ut, kanske du vill lägga en X över 12 maj istället. Det är den dag som AT & T är värd för en webOS 3,0 utvecklare webcast - som kan vara värt att gå i och för sig - men är särskilt anmärkningsvärt med tanke på att HP inte har meddelat bärare av Veer eller SIM-slot packning HP styrplattan ännu.
[Tack, Brian L.]

HP planerar Veer lanseringsfesten för 2 maj, AT & T tar tårta för webOS 3,0 enh ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 17:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral (1) , (2) | källa Cvent , AT & T | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar