söndag 17 april 2011

Evolve Tre's Maestro C tablett har ett vridbart stativ bezel och en skärm som skyddar tangentbord (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Evolve Tre mål att skapa världens mest mångsidiga pekskärm tabletter verkar gå lekande lätt hittills - första butiken australiska outfit introducerade triple-boota Maestro , och nu är det fick ett Ek Trail skiffer på väg med vissa mest spännande hårdvara. Du förstår, inte bara denna Maestro C har en 1,5 GHz Intel Atom Z670 insidan, 2GB DDR2 RAM och mest alla klockor och visselpipor du förväntar dig av en netbook PC, det är också fått en ram som fysiskt roterar - förvandlas till ett tjockt cykelställ och exponera hamnar på samma gång - och en avtagbar trådlöst tangentbord som även fungerar som ett hårt skal skydd för hela 10,1-tums kapacitiv pekskärm. Det finns även en 32GB "högpresterande" SSD som tillval 3G-uppkoppling, ett par stereohögtalare och en gång tre operativsystem att välja mellan vid start. Det enda som håller oss från att köpa vår sedvanliga två enheter är kvardröjande oro för att den andra skon har ännu inte släppa ... att inte tala om ett utropspris på $ 729, sans valfritt tangentbord.

Evolve Tre's Maestro C tablett har ett vridbart stativ bezel och en skärm som skyddar tangentbord (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NetbookNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar