söndag 17 april 2011

HP kan välsigna webOS med moln-synkronisering musikaffär

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/hp-may-bless-webos-with-cloud-syncing-music-store/:
HP webOS Music Store
Ryktet säger att HP förbereder att gå in i molnlagring striden musik. En läsare vid PreCentral skickas i vad som verkar vara en konfidentiell PowerPoint-presentation som visar styrplattan kommer att lanseras med en HP-märkt musik och film butiken, samt en smart synkronisering tjänst som cachar besökta media för lokal uppspelning. Detta kan mycket väl vara den " Music Synergy "som SVP Steven McArthur nämnt för oss. Amazon har redan lanserat en sådan app och det är alla men officiellt att Google planerar samma sak, så det är bara meningen att företaget skulle vilja genomsyra webOS med liknande befogenheter. Vi kan inte kontrollera dessa påståenden oss själva och bilden ovan är helt klart en ostadig Photoshop jobb, men det skulle knappast vara förvånande efter rycka upp Melodeo och strömmande musiktjänst Nutsie. Och medan webOS och Android arbetar för att bannlysa den pittoreska ritual med att ansluta din mobiltelefon till en dator, kan vi bara föreställa mig vad Lala laget är upp till - kanske Jobs har dem tvätta hans polotröjor.

HP kan välsigna webOS med moln-synkronisering musikaffär ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 18:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar