söndag 17 april 2011

Indien vill spionera på Nokia-användare, BlackBerry fans inte längre känna sig speciella

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/india-wants-to-spy-on-nokia-users-blackberry-fans-no-longer-fee/:
Nokia blockerat i Indien
Dålig Nokia , mellan att behöva överge sin Symbian baby och hök anakronistiskt varor på en Microsoft händelse, det hade en ganska grov taget om det nyligen. Nu Indiens inrikesministeriet vill blockera lanseringen av företagets nya push e-posttjänst till ett övervakningssystem kan sättas på plats. Enligt The Economic Times, Institutionen för telekommunikation ombeds att hålla tillbaka tjänsten tills underrättelsetjänsten har ett sätt att spionera på meddelanden som skickas. RIM kämpade nyligen en liknande strid med den indiska regeringen, liksom de i Saudiarabien och Förenade Arabemiraten . Ser ut som de två företagen delar mer gemensamt än bara sina glida från toppen av smartphone högen.

Indien vill spionera på Nokia-användare, BlackBerry fans inte längre känna mig speciell ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 22:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boy Genius Report | källa Economic Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar