lördag 23 april 2011

FlyNano plan är superlätta, ganska billigt, lite skrämmande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/flynano-plane-is-super-light-pretty-cheap-a-little-scary/:
Sedan tidernas begynnelse har människan drömt om att sväva genom molnen, utan invasiva TSA säkerhetskontroller och med killen bredvid honom somna på hans axel, dregling. FlyNano debuterade tre nya plan på förra veckans Aero 2011 visar i Friedrichshafen, Tyskland, som man hoppas kommer att leverera just den drömmen. Tack vare en sammansatt organ kolfiber och en sub-£ 44 tåg köra, väger varje mindre än 154 pounds, slog i FAA definitionen för ett ultralätt fordon och avstå från behovet av ett flygcertifikat. Men, medan bolaget är pitching dessa eldrivna fordon propeller som flygbara rakt ur lådan, de saker fortfarande är föremål för FAA regler, så att inte räkna med att gå joyriding nära en stor flygplats som helst snart - och så finns det "teoretisk operativa distans" på 40 miles att brottas med. Prissättning varierar från € 25.000 till 27.000 € (36.380 $ till $ 39.290) och hävdar företaget att de ska börja levereras i tre månader, gott om tid att få din livförsäkringspremierna betalas in.

[Tack, Jani]

Fortsätt läsa FlyNano plan är superlätta, ganska billigt, lite skrämmande

FlyNano plan är superlätta, ganska billigt, lite skrämmande publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 23 Apr 2011 07:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink allGeek | källa FlyNano | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar