lördag 23 april 2011

Kan iPhone 5 ser ut som en fasad iPod touch?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/could-the-iphone-5-look-like-a-beveled-ipod-touch/:
Kan iPhone 5 ser ut som en fasad iPod touch?
Se upp det där? Det kan vara din nästa iPhone - eller det kan vara en tår-formad dröm. Det är en modell av vad som sägs vara den iPhone 5, enligt anonyma källor som citeras av Joshua Topolsky. En fortsättning av de begrepp som anges i vår post-CES titt på vad som händer för Apple , design här sägs vara tunn, metall-backed, avsmalnande och idrottsliga en 3,7-tumsskärm med samma 960 x 640 upplösning i iPhone 4 näthinna display - resulterar i en svag nedgång från den telefonens prisade 326ppi densitet. På hemknappen är helt uppenbart förstorad, eventuellt lägga till några thumbable gester i mixen. Internals sägs innehålla en "swipable" området, eventuellt mening NFC, tillsammans med en Qualcomm Gobi chipset med stöd för CDMA och GSM, så detta kan vara en telefon till en regel alla trafikföretag. Eller kan det avslutning alltid bara ha domän över en enda. PSD-fil. För oss, ja, det ser lite för tunn för att vara packning allt detta och en påse med antenner som föreslås, och med all vikt på toppen, kan vi se detta saker som flyger ut ur vänster hand och höger. Men, vi är definitivt beredda att bli förvånad. Placera dina insatser i kommentarer nedan.

Kan iPhone 5 ser ut som en fasad iPod touch? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 19:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar