lördag 23 april 2011

Mitsubishi i MiEV prissatt att flytta, rullar ut långsamt över USA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/mitsubishi-i-miev-priced-to-move-rolls-out-slowly-across-us/:
Mitsubishi i MiEV
Mitsubishi lovade hösten 2011 lansera för i MiEV här i USA, och vi är glada att rapportera företaget är rätt i tid - så länge du bor i Kalifornien, Oregon, Washington, eller Hawaii. Dessa stater kommer att bli den första att se subcompact på generalagenten i november. Den helt elektriska bilen kommer att göra sin debut i nordöstra USA i mars nästa år, med en rikstäckande utbyggnad väntas i december 2012. Den grundläggande ES-modellen kommer att börja på $ 27.990, medan SE krav $ 29.990 för lyx som en omfattas läderratt och "uppgradera [d] sittplatser material." Båda är berättigade till en federal skattereduktion på upp till $ 7.500, vilket kan driva upp priset på posten ner till strax över $ 20.000 - gör Mitsubishi jag nästan lika enkelt på din plånbok som det är på jorden. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Mitsubishi i MiEV prissatt att flytta, rullar ut långsamt över USA

Mitsubishi i MiEV prissatt att flytta, rullar ut långsamt över USA ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Apr 2011 01:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar