lördag 23 april 2011

Fråga Engadget: snabbaste uppstart / skjutplats-och-tryck-kamera?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Dan, som är helt över saknade livets bästa stunder på grund av trög start hastigheter finns på de flesta point-and-shoot kameror. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Vi behöver en digital kamera som kan slås på och bränna upp det första skottet snabbt. Det är inte ett vanligt spårade statistik på någon översyn webbplats, och ingen verkar ha denna information för varje kamera. Vi hoppades andra läsare kan informera oss som vad små digitalkameror kan avfyra sina första bilder på mindre än en sekund (helst under en halv sekund). Det måste vara små, men för det mesta, bara riktigt snabb i drift. Tack! "
Snabbt? Kamera? Fick det. Har du några rekommendationer? Shout 'em nedan ... med hast!

Fråga Engadget: snabbaste uppstart / bränning peka-och-tryck-kamera? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 23:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar