lördag 23 april 2011

GigaPan Epic Pro robotliknande kamerafästet blir uppgraderad till firmware version 171

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:
Den GigaPan Epic Pro har invigt i skapandet av några ganska monumental och mycket detaljerade panoramabilder , och nu gigapixel gadgeten är att få en uppgradering. Den senaste uppdateringen till robotiserade kamerafästet ger ännu fler exponeringar per position, en "särskild spegel lock-up" för skrymmande linser och en display som talar om för dig hur lång tid det tar att arbeta sin panoramautsikt magi. Bland annat innehåller uppdateringen även en rad nya bildformat och förmåga att ta panoramabilder tid förfaller. Om du redan packa en GigaPan Epic Pro kan du hämta uppdateringen vid källan länken nedan för gratis - en helt ny rigg, å andra sidan, kommer du tillbaka en stor $ 900. Det är inte billigt, men det finns en anledning det heter GigaPan Epic Pro. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa GigaPan Epic Pro robotliknande kamerafästet blir uppgraderad till firmware version 171

GigaPan Epic Pro robotliknande kamerafästet uppgraderas till firmware version 171 som ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Apr 2011 04:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaPan Systems | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar