lördag 23 april 2011

Ford gör lista över de 25 mest EV-vänliga städer fortfarande gillar att sälja bilar till personer bosatta på annat håll

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/ford-makes-list-of-the-25-most-ev-friendly-cities-still-likes-s/:
Så såg du en volt , Leaf , eller Focus Electric och var övertygade om att gå grönt, men är osäker på om din kommun är så miljövänliga som du är. Tja, har Ford gjort dina läxor åt dig (utan att ens kräva din lunch pengar i retur), och identifierat de "25 mest Electric Vehicle-Ready Cities" i USA. Vad gör en metropol värd en sådan status i ögonen av Blue Oval pojkar? Ett verktyg struktur som möjliggör lågtrafik laddning, till att börja med, plus minskade byråkrati för att få ditt EV tillstånd och kontroller, incitament för kvittning up-front kundernas kostnader, stadsplaner för laddinfrastruktur , och EV-vänlig stad rådgivande kommittéer. Om din stadens saknas i dessa områden, kanske det är dags att ge din stad råd en ring - en del av att vara en eko-krigare är politisk aktivism, eller hur? PR's efter rasten.

Fortsätt läsa Ford gör lista över de 25 mest EV-vänliga städer fortfarande gillar att sälja bilar till personer bosatta på annat håll

Ford gör lista över de 25 mest EV-vänliga städer fortfarande gillar att sälja bilar till personer bosatta någon annanstans ursprungligen visades på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 20:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Ford | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar