lördag 23 april 2011

SLG 3000 scanline generator ger smutsiga spel till moderna displayer (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:

Som flitig som vi är om att hålla dig à jour med exakt allt awesome ny gadget som träffar marknaden, varje gång ett tag även vi saknar en riktig pärla. Ett typexempel: Arcade Forge är SLG 3000 scanline generator som ger din till synes perfekt HD-skärm en återgång makeover. Som namnet antyder, snarare diminutiva ombord fungerar som en mellanhand mellan din VGA -kompatibel enhet och din TV, föra tillbaka den söta brister som tidigt märkt konsol spel. Saken enlists en rad DIP switchar och en potentiometer för inställning skanningslinjer och upplösning efter dina önskemål. Du kan landa en av dina egna vid källan länken för € 50. Under tiden, men föreslår vi att du kolla in videon efter pausen för att se varför vi inte kunde stå ut med att låta detta ett komma undan - även om det är några månader gamla.

Fortsätt läsa SLG 3000 scanline generator ger smutsiga spel till moderna displayer (video)

SLG 3000 scanline generator ger smutsiga spel till moderna displayer (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Apr 2011 08:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Retro Thing | källa Arcade Forge | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar