lördag 23 april 2011

PSA: T-Mobile G2x och LG Optimus 2X omfattar två knappar screencap funktion (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:
Att ta skärmdumpar på Android har alltid varit en pärs att likna vid ett akut besök hos tandläkaren - du vet att du måste göra det men du bara inte vill. Den invecklade process som innefattar antingen installera Android SDK på en dator, gör USB-felsökning på målenheten och köra ddms, eller böka med förlagan och skjuta upp en av de många existerande (och eventuellt skumma) screenshot apps. Däremot att ta skärmdumpar på andra plattformar är ofta bara en fråga om att trycka på höger tangentkombinationen i rätt ordning, som håller vilo-/väckningsknappen och sedan klicka på knappen Hem i Ios 4. Jo det ser ut som folk på LG har beslutat att nåd både T-Mobile G2x och dess Optimus 2X syskon med en ganska enkel men tjusig bit kod som gör att du tar skärmdumpar genom att samtidigt trycka både makten / lås och hemmet på .. . Huzzah! Låt oss nu bara hoppas att Google lånar idén och gör den till en standard i alla framtida Android versioner. Ta en titt på vår demo-video efter rasten.

[Tack, redman12]

Fortsätt läsa PSA: T-Mobile G2x och LG Optimus 2X omfattar två knappar screencap funktion (video)

PSA: T-Mobile G2x och LG Optimus 2X omfattar två knappar screencap funktion (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Apr 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TmoNews | källa IntoMobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar