lördag 23 april 2011

Karotz att börja levereras, Nabaztag att återvända från död till påsk

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/karotz-to-start-shipping-nabaztag-to-return-from-dead-for-easte/:
Cadbury åt sidan, säger ingenting påsken riktigt som en bra uppståndelse berättelse, och den här historien har fått det - starring en kanin, inte mindre. Ägare av Nabaztag , e-läsning / väder-prognoser / och allmänt bedårande WiFi-enable skrivbord kompis, har rapporterat en massiv dö-off av deras älskade omgivande kaniner, ett tragiskt slut på grund av en nyligen server flytta. De kaniner "tillverkare berättar att nätverket frågor bör lösas genom att nästa vecka - något av en försenad påsk firande. Återfödelse är också perfekt tidsmässigt för att välkomna Nabataztag andra kommer som Karotz - de som förbeställt borde börja se den glödande skogen varelse i brevlådan nästa vecka.

Karotz att börja levereras, Nabaztag att återvända från död till påsk ursprungligen visades på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 17:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Karotz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar