lördag 23 april 2011

PlayStation Network strömavbrott orsakas av "intrång", fortsätter för tredje dagen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/23/playstation-network-outage-blamed-on-external-intrusion-conti/:
Det började på en lugn onsdag kväll, med PlayStation spelare hitta sin Network svarar att deras inloggningsförsök, och nu fortsätter långt in sin tredje dag. Sony har nu äntligen sprida lite ljus över de problem som det varit att ha med PSN och till ingens förvåning har den skyldige för sina bekymmer identifierats som "en intrång." Den nuvarande driftstopp för PSN är andra i sitt slag här månaden, med Anonym grupp av online Crusaders anspråk ansvaret för den första. Sony har nu för avsikt att hålla både PSN och dess Qriocity musikstreamingtjänst offline tills den kan peka ut den sårbarhet som har exploaterats och sätta stopp för det. Hoppa över avbrottet för bolagets fullständiga uttalande.

[Tack, Christian]

Fortsätt läsa PlayStation Network strömavbrott orsakas av "intrång", fortsätter för tredje dagen

PlayStation Network strömavbrott orsakas av "intrång", fortsätter för tredje dagen publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 23 Apr 2011 10:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PlayStation Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar