fredag 29 april 2011

Intels Cedar Spåret blir några specifikationer, kombinerar CPU och GPU på ett enda chip

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:
Intel Atom Lineup
Denna nya processor lukten har knappt börjat blekna från Oak Trail och vi redan få lite kittlande detaljer om nästa generations Atom-chips - Cedar Trail . Som väntat har Intel flyttat till 32nm , som gör det möjligt att klämma GPU och CPU på samma flisa av kisel. De första två modeller, D2500 och D2700, kommer att dual-core, 1MB sport L2-cache och har en snål TDP på ​​10W - 3W lägre än nuvarande dual-core atomer. De förstnämnda kommer att klockade till 1,86 GHz med Hyper-Threading avstängd, medan D2700 Vänder slå på de två extra trådar och sparkar upp ett snäpp till 2,13 GHz. Den nya integrerade grafik kommer skryta bättre HD-avkodning och stöd för Blu-ray uppspelning som i kombination med glåpord av fläktlöst mönster och Widi, göra Cedar Trail en naturlig plats i vardagsrummet.

Intels Cedar Spåret blir några specifikationer, kombinerar CPU och GPU på ett enda chip som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 16:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AnandTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar