fredag 29 april 2011

Vit iPhone 4 tjocklek skapar problem för fallet beslutsfattare, ägare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/white-iphone-4-thickness-creates-issue-for-case-makers-owners/:
Genom att nu du har förmodligen sett den senaste skådespel att konsumera det vita iPhone 4: det är tjockare än den svarta modellen. Bilden ovan illustrerar den punkt med en bit bly från en stiftpenna. Så vad du säger, i rättfärdig indignation till en enhet som levererades tio månader för sent. Tja, skapar skillnaden i storlek ett potentiellt konsumentfråga eftersom fall (åtminstone de som är bra) tillverkas mot den snäva toleranser levereras av Apple. Vi har bekräftat oss, att en Incase Slider som passar en svart iPhone 4 bra måste tvingas på plats på den nya vita modellen. Tyvärr egen spec sida inte Apple belysa är förändringen i tjocklek (mätt vid 9,5 mm av TiPb). Istället visar fortfarande en 9.3mm djup med en liten ansvarsfriskrivning som säger, "Faktisk storlek och vikt varierar beroende på konfiguration och tillverkningsprocess." Resultatet är förvirring - det här fallet passar eller inte kommer den? - Vilket är aldrig bra för konsumenterna.

Men varför är den vita iPhone 4 tjockare? Phil Schiller nämnde att hans lag behövs för att lägga extra UV-skydd och andra tweaks, i ett försök att minska "oväntade interaktioner" mellan lockets vithet och de inre delarna. Som sådan behövs Apple tydligen att offra lite slimmad för en bättre fungerande vit telefon. Resultatet av allt detta är att vi nu har vad som ser ut att vara fyra olika storlek / knapp konfigurationer som måste beaktas när man köper en krympfolie fodral för din vita iPhone 4, svart iPhone 4, vit Verizon iPhone 4, eller svart Verizon iPhone 4. Lycka till med det.

Ytterligare rapportering av Sam Sheffer

[Tack, Jon]

Filed under:

Vit iPhone 4 tjocklek skapar problem för fallet beslutsfattare, ägare publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 05:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar