fredag 29 april 2011

Verizon dokument föreslår LG Revolution kommer att ha Netflix förinstallerat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/verizon-document-suggests-lg-revolution-will-have-netflix-pre-in/:
Vi har inte exakt behöver några fler bevis på att LG revolutionen skulle vara den första Android-telefon för att stödja Netflix, men en ny, till synes autentiska Verizon dokument upplagd av en Android Central forummedlem har nu alla utom bekräftat detta faktum. Vad mer, med tanke på att Verizon svartabörshajar Netflix som en av telefonens huvudfunktioner, verkar det säkert att anta att programmet också kommer förinstallerat för din bekvämlighet. Som ni kan se, säger Verizon också att telefonen är "kommer snart", som tyvärr om ett så tydligt release datum som vi har sett hittills. Undrar vad som väntar? Då kanske du vill kolla hands-on vi gjorde med app tillbaka på Mobile World Congress i februari.

Verizon dokument föreslår LG Revolution kommer att ha Netflix förinstallerade ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 15:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid Liv | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar