fredag 29 april 2011

Motiv: Det är på hälft, men vi definitivt vill ha mer: Ars recensioner RIM: s playbook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/b4CgJV3BfbQ/the-future-looks-brighter-than-the-present-ars-reviews-the-playbook.ars:

RIM, den ärevördiga företag smartphone säljaren, har trätt tabletten marknaden med den officiella lanseringen av sin BlackBerry playbook. De sju tum skiffer fartyg med ett nytt operativsystem som parar QNX kärna med ett anpassat användargränssnitt. Den playbook är utformad som en följeslagare enhet för en tjudrad BlackBerry-enhet, som den stödjer sig på för meddelanden och andra nyttoprogram.

Den playbook hårdvaran är imponerande och användargränssnittet är övertygande, men att produkten har några stora begränsningar som kommer att avsevärt försämra dess mainstream överklagande. Ojämna kanter åt sidan, är playbook fortfarande mycket betydelsefullt eftersom det ger en första titt på framtiden för RIM: s plattform-bolaget redan har sagt att QNX-baserade tablett operativsystem kommer att ligga till grund för framtida versioner av BlackBerry smartphone operativsystem .

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar