fredag 29 april 2011

Motorola Xoom LTE uppdatering försenas till sommaren, samtidigt som Bionic lansering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-lte-update-delayed-until-summer-same-time-as-bion/:
Motorola Xoom LTE uppdatering försenas till sommaren, samtidigt som Bionic lansering
Motorolas färdiga bara ge nyheter och siffrorna på sin Kvartalsrapporten, och det fanns en bit av dålighet att vi bara var tvungna att dela: det Xoom LTE uppgraderingen har försenats. Vi kommer inte att se det fram till sommaren enligt Motorola vd Sanjay Jha, som också är då vi kommer att se Bionic, en försening som vi redan tjura om . RIF var lite svävande om vad "problemet" var som orsakar förseningen, bara att oavsett kvalitet oro finns det gäller båda enheterna, och det kan helt enkelt vara att företaget väntar på sin LTE utbyggnad för att få lite längre fram. Nettoresultat: en mindre G för Xoom ägare fram till sommaren, och ingen Bionic alls tills dess. Synd.

När det gäller siffrorna. Motorola säger att det skeppas över 250.000 Xooms under det första kvartalet i år, och lyckades omsättning på $ 3 miljarder. Det är upp 22 procent från den här tiden förra året, som förde förluster ner till $ 0,27 per aktie - mycket trevligare än $ 0,72 i Q1 2010. Mobil enhet intäkter ökade med 30 procent och 9,1 miljoner i totala mobila enheter såldes, av de nästan hälften (4,1 miljoner) var smartphones.

Motorola Xoom LTE uppdatering försenas till sommaren, samtidigt som Bionic lansering publicerades ursprungligen på Engadget tor, 28 Apr 2011 19:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid Liv , Motorola | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar