fredag 29 april 2011

Nexus S 2.3.4 uppdateringen nu tillgängliga för early adopters genom manuell installation

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/nexus-s-2-3-4-update-now-available-to-early-adopters-via-manual/:
Nexus S kommer att tas emot en over-the-air uppdateringen till 2.3.4 Android under de kommande veckorna, men Google tjänat en 1 från ivriga fans och devs hoppas att få extra Google Talk funktionalitet förr. Istället för att hopplöst att söka efter uppdateringar tills tiden är rätt, de krafter som nu erbjuder uppgraderingen, som en manual nedladdning för alla som redan är igång 2.3.3 på i9020T (AWS-utrustade modellen). Vi uppmanar er att gå vidare med försiktighet här och dubbelkolla att din telefon är kompatibel, eftersom dessa är de två krav för att ladda ner för att installera ordentligt. Med glädje vi har stötte en av våra enheter upp till 2.3.4 här sättet utan svett eller tårar, så vi hoppas det blir en smidig upplevelse för andra. Om du väljer att vara äventyrlig och uppdatera din Nexus S, klicka på källan länken nedan för att ladda ner nödvändiga ZIP-fil.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Nexus S 2.3.4 uppdateringen nu tillgängliga för early adopters genom manuell installation

Nexus S 2.3.4 uppdateringen nu tillgängliga för early adopters via manuell installation ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 04:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink XDA-utvecklare | källa Android 2.3.4 Officiella Ladda ner (zip) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar