fredag 29 april 2011

iZettle chip-läsning Square konkurrent kommer att ta dina pengar, ingen swipes krävs (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/izettles-chip-reading-square-competitor-will-take-your-money-n/:

Alla verkar bli ombord med Squares iPhone kreditkort läsare - Apple började sälja enheten i sina butiker förra veckan, och även Visa har tagit ett ekonomiskt intresse i bolaget. Men på grund av populariteten bedrägeribekämpning chip-baserade smartkort på andra sidan av dammen, inte Square erbjudande inte riktigt passar räkningen. iZettle har en liknande lösning för Europa som omfattar allt så behövs smartkortsläsare, som företaget lanserar i Sverige i juni. Inte bara så att du kan acceptera kreditkortsbetalningar från vänner eller kunder, tillägger app en social twist. Handlarna kan maila ett foto och kvitto till köpare, som då kan dela sina senaste bytet på Facebook . Naturligtvis om det börjar att fånga den, kan det göra att förklara att "awesome affär" du fick på en ny bärbar dator så mycket svårare när det dyker upp på din andra större nyheter foder.

[Tack, David]

Fortsätt läsa iZettle chip-läsning Square konkurrent kommer att ta dina pengar, ingen swipes krävs (video)

iZettle chip-läsning Square konkurrent kommer att ta dina pengar, ingen som krävs swipes (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 28 Apr 2011 23:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iZettle | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar