fredag 29 april 2011

Logitechs "besvikelse" Q4 resultat underlättas inte av dålig Revue försäljning, kommer att sänka priset till $ 249

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/logitechs-disappointing-q4-results-not-helped-by-poor-revue-s/:
Det var inte mycket goda nyheter för Logitech investerare när företaget avslöjade resultatet för det finansiella fjärde kvartalet, eftersom den föll långt under målen för försäljning och intäkter. Det mesta av skulden gick till svag utveckling i Europa, Mellanöstern och Afrika, men också led av betydligt lägre än förväntade försäljning Google TV -drivna Revue och dess tillbehör, som står för endast $ 5 miljoner i försäljning, ned från $ 22.000.000 kvartalet innan och korta i sin uppskattning av $ 18 miljoner. Förutom fastställande av dess frågor utomlands, Gerald Quindlen fortfarande ser VD en framtid där internet ansluten TV följa en liknande väg till smartphones och hänvisade till nästa generation av Google TV som en stor möjlighet. Med början i maj, bolaget kommer att sänka priset på Revue till $ 249 (som fortfarande är minst $ 50 för hög) och planer på att " re-accelerera "sin marknadsföring på" lämplig tidpunkt "- antagligen någon gång efter Google I / O och tillägget av Android Market. När det gäller att dagens hårdvara, fått både Revue och Sony Google TV produkter ospecificerade "säkerhetsuppdateringar" idag, även om Qriocity och Musik Obegränsad tillgång förblev uppkopplad på vår Sony Internet TV enhet. Så låt oss göra det efter döden och gissa vad bidragit till den låga försäljningen mer: höga priser , en halv bakad produkt eller annonser med en hårig-benta TV och Kevin Bacon ?

Logitechs "besvikelse" Q4 resultat underlättas inte av dålig Revue försäljning, kommer att sänka priset till $ 249 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 00:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NewTeeVee | källa Revue uppdatering , Logitech resultatet (PDF) ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar