fredag 29 april 2011

Nikon Image Authentication Software validerar Photoshop phonies

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/nikon-image-authentication-software-validates-photoshop-phonies/:
Det är svårt att tro att Rysslands president Dmitrij Medvedev och Apple mannen Steve Jobs skulle få alla fnittrig över en Granny Smith, och det är av goda skäl: att äpple är ungefär lika falsk som den här lilla iPhone . Enligt en rysk bevakningsföretag skulle dock Nikons Image Authentication Software säga något annat. Detta gör är en av en handfull användas för att påvisa en brist i kameran maker image om programvara. Program som Nikons tillämpa en krypterad signatur bildfiler vid den tidpunkt de fångas och skriva över dessa underskrifter när en fil ändras, vilket möjliggör kontroll av ett fotografi integritet. Enligt ElcomSoft , fast avslöjade en brist i systemet som används av Nikon, liksom ett liknande program anställd av Canons digitala systemkameror, som tillät dem att extrahera signatur från ett oförändrat fotografi och tillämpa det på phonies som den ovan. Enligt outfit, har inget av företagen svarade på sina slutsatser. För mer roliga förfalskningar, inklusive en bild på Mike Tyson gunga en arg Fåglar tatuering, kolla källan länken nedan.

Nikon Image Authentication Software validerar Photoshop phonies ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 01:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa ElcomSoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar