fredag 29 april 2011

LCD-utrustade Cisco REN301 Residential Gateway hållplatser med FCC, avslöjar alla smutsiga hemligheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/lcd-equipped-cisco-ren301-residential-gateway-stops-by-fcc-reve/:
Cisco REN301 Residential Gateway
Ah, den alltför välbekanta WiFi felsökning dans: nätverket går ner, gräva dig genom garderoben för en Ethernet-kabel, flanera över till routern, Jack dig i, skriv in IP-adress, och börjar peta runt på dina inställningar. Ciscos REN301 Residential Gateway (ett finare sätt att säga "router"), som precis passerade genom FCC, kan göra saker åtminstone lite lättare tack vare sin inbyggda LCD-skärmen och kapacitiv kontroller touch. Handen över skärmen för att få den att fungera och du kan kontrollera status för anslutningar, ändra några grundläggande inställningar, och granska en logg över samtal som har kommit in över SIP VoIP-telefon uttag. Den REN301, som har en enda 802.11b/g/n radioband, kan också aktivera USB-enheter och SD-kort till NAS lagring - bolaget även kastar i en 32 GB-kort för att komma igång. Vi har inte ett pris eller releasedatum, men eftersom det har varit utspärrade öppen för federala regulatorer vi antagligen inte vänta länge. Det finns ett par bilder på routerns UI efter rasten.

Fortsätt läsa LCD-utrustade Cisco REN301 Residential Gateway hållplatser med FCC, avslöjar alla smutsiga hemligheter

LCD-utrustade Cisco REN301 Residential Gateway hållplatser med FCC, avslöjar alla smutsiga hemligheter som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 16:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Goodness | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar