måndag 30 maj 2011

CUPP PunkThis hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/cupp-punkthis-hands-on-video/:
Det är inte första gången vi stöter CUPP Computing 's unika förmåga att blanda x86 och ARM-plattformar till en enhet - åtminstone i prototyp form - och strax före starten av Computex 2011 här i Taipei vi fick en chans att uppleva bolagets senaste iteration kallas PunkThis. Produkten är tänkt att ersätta datorns 2,5-tums SATA-hårddisk med en styrelse med ett komplett ARM -baserade system tillsammans med en mini-PCIe-uttaget - det senare kan ta emot ett fysiskt mindre SATA SSD för att hantera de saknade lagring för x86 värd. PunkThis är uppbyggd kring en Texas Instruments DM3730 ARM CPU med 512 MB RAM och inkluderar en WiFi-radio, liksom kontakter och kablar till gränssnitt styrelsen med befintliga video, ljud och USB anläggningar på värddatorn (ingen lödning krävs).

Den netbook vi fick spela med var som kör Android 2,3 ( Gingerbread ) men saknar WiFi-stöd. Det gick perfekt tillsammans med Windows 7 som drevs av den befintliga Atom-processor. Växla OS-es är bara en snabbtangent bort, och batteritiden är förmodligen fördubblas när den huvudsakliga x86 CPU är avstängd och det enda dottern styrelse är i drift. PunkThis ger också två microSD-kort platser - en för system lagring används av ARM-baserade OS (Android i detta fall), den andra för masslagring synlig för båda miljöerna (delade utrymme). Prissättning är tänkt att ligga under $ 200 och tillgänglighet väntas i 8 veckor. Det är ganska hardcore, men med ett namn som PunkThis skulle du förvänta dig något annat? Vila ögonen på vårt galleri och kika efter rasten för våra händer-på video tillsammans med den obligatoriska PR.

Fortsätt läsa CUPP PunkThis hands-on (video)

CUPP PunkThis hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar