måndag 30 maj 2011

Samsung Galaxy tab 10,1 träffar Best Buy's sida, dekorativa Androids ramla i processen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:
Kom ihåg Android tablet vi sagt kan vara den första riktiga konkurrenten till IPAD 2 tidigare denna månad ? Jo, gjorde det bara sin debut på Best Buy platsen, och medan den stora "Coming Soon"-knappen har krossat våra drömmar om förbeställning en dag är sajten som erbjuder upp några fler detaljer om saken - eller åtminstone en bekräftelse av vad vi redan visste . För det första ser det ut som att systemet verkligen kommer att packa Android 3.1, till skillnad från den version vi testade, vilket var skakar 3.0.1. Även på en mer nedslående anmärkning, bedårande Android armén på den modell som vi plockade upp på Google I / O är borta, med en enkel vit tillbaka på sin plats, till skillnad från den svarta vi förväntade oss - kanske Samsung kommer att erbjuda både färgalternativ när enheten faktiskt fartyg. Under tiden får vi se om vi kan hitta numret på en bra laser gravör.

[Tack, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 träffar Best Buy's sida, dekorativa Androids ramla i processen som ursprungligen visades på Engadget på måndag, maj 30, 2011 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar