måndag 30 maj 2011

Droid X blir äkta Gingerbread uppdateringen läckte bygga flyter ut för otåliga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:
Fortfarande besvära med att inofficiella 2,3 uppdatering för din jämförelsevis monstruösa Droid X ? Goda nyheter, streber, rätt på kö , bona fide Gingerbread uppdatering är den rullande att välja ut Droid X ägare i helgen, och om du inte turen att vara med i den första suga testet kan du ta saken i egna händer genom att besöka källan länkarna nedan. Per vanligt, skulle vi varna för en manuell installation för dem som inte är bekant med processen, särskilt eftersom massorna ska få den som den vecka smedjor på. Naturligtvis v2.3.3 förändringarna är små (åtminstone i jämförelse med de förändringar som ses i språnget från Eclair till Froyo), men hey - en uppdatering är en uppdatering.

Droid X blir äkta Gingerbread uppdateringen läckte bygga flyter ut för de otåliga ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid-Life (1) , (2) , Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar