måndag 30 maj 2011

Mystery HTC Windows Phone sport 12 megapixel godhet, RAW-stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Telefon kameror har fortfarande en bit att gå för att komma ikapp den fantastiska funktionerna i din vanliga DSLR, men luren fångade i bilden ovan skulle säkert få dem på väg åt rätt håll. Internationell telefon översyn superstar Eldar Murtazin knäppte några bilder av en som-of-ännu namnlösa HTC enhet som kör Windows Phone. Den har en ser mycket lik den HTC Trophy , även om just denna pärla är kapabel att fånga bilder på 12 megapixel upplösning - jämförbar med Nokia N8 . Vi kan berätta från Eldar's tweets och bilder, men att det har gått ett steg längre genom att lägga till stöd för bilder i RAW-format. Vi väntar fortfarande på att få mer information om denna enhet, men nu bjuder vi in ​​dig att njuta av bilderna ovan och nedan.

Fortsätt läsa Mystery HTC Windows Phone sport 12 megapixel godhet, RAW-stöd

Mystery HTC Windows Phone sport 12 megapixel godhet, RAW-stöd publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 30 maj 2011 07:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Twitter (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar