måndag 30 maj 2011

ViewPad 7x som mål att bli världens första 7-tums Honeycomb tablet, tillägger HSPA + för bra åtgärd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/viewpad-7x-aims-to-become-worlds-first-7-inch-honeycomb-tablet/:
Gissa vem som är smyg slog förpackningen till titeln för att ha jordens första 7-tums Honeycomb tablet ... varför är det ingen mindre än ViewSonic! Den ViewPad 7x (1024 x 600 upplösning) lyckades läcker ut tidigare denna månad, men nu är det helt officiellt med Googles Android OS 3.0.1, HSPA + anslutning, och ett par kameror, en på framsidan och en på baksidan. En Tegra 2 dual-core processor plus en HDMI-out har också inkluderats i en fjäderlätt 380g paket. Ironiskt nog är ViewSonic försummat att lämna ett release datum för denna "världsnyhet" tablet, men vi ska slå upp sina monter här på Computex för lite mer hands-on tid och se till att samla in dessa och alla andra framträdande detalj om ViewPad 7x.

Fortsätt läsa ViewPad 7x strävar efter att bli världens första 7-tums Honeycomb tablet, tillägger HSPA + för bra åtgärd

ViewPad 7x som mål att bli världens första 7-tums Honeycomb tablet, tillägger HSPA + för bra åtgärd som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 02:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar