måndag 30 maj 2011

NVIDIA nya trådbundna 3D Vision glasögon ge upp lite frihet för ett lägre pris

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-new-wired-3d-vision-glasses-give-up-some-freedom-for-a-lo/:
NVIDIA har drivit sin 3D Vision plattform för ett par år och vid årets Computex är ute efter att dra in mer PC-användare med nya trådbundna LCD aktiv shutter glasögon. Den ursprungliga trådlösa specs förlitar sig på samma IR synk tech och batteriet sett i glasögon för många HDTV-apparater, men dessa får makt och data över en 10-fots USB-kabel. Även om det kanske inte fungerar för vardagsrummet visning, en enda användare ansökan som PC spel eller tittar på en Blu-ray-3D på en bärbar dator inte lida för kabeln begränsning. Förutom ovanstående de ibland petiga IR synk dessa är också billigare, med en $ 99 MSRP när de går till försäljning i "slutet av juni" jämfört med $ 149 för den trådlösa versionen. Företaget hoppas att kombinationen av ett lägre ingångspris och förmåga att fästas i datorn göra det till ett lönsamt alternativ för spelare som kanske redan har en kompatibel LCD och GPU, eller kaféer spel som vill köra några Starcraft II turneringar i 3D - - kontrollera resten av detaljerna i pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa NVIDIA nya trådbundna 3D Vision glasögon ge upp lite frihet för ett lägre pris

NVIDIA nya trådbundna 3D Vision glasögon ge upp lite frihet för ett lägre pris som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj 2011 20:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NVIDIA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar