måndag 30 maj 2011

GTA: s Liberty City återskapas i Google Street View, avslöjar din närmaste Ammu-Nation

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/gtas-liberty-city-recreated-in-google-street-view-reveals-your/:
Skriv "Liberty City" i Google Maps och det vispar du till någon plats öster om Wichita, Kansas. Japp, Wichita, för Pete skull. Ingen självrespekt Grand Theft Auto fläkt kan stå för en försummelse som detta, och tack och lov nu har de inte behöver. Dessa hardcore Niko-älskare på gta4.net har inte bara återskapat den verkliga fiktiva Liberty City med hjälp av Google Maps API, har de stenlagda ens tillsammans 80.000 skärmdumpar för att ge fullt utvecklad Street View också. Man, har vi inte sett så här mycket Gay Tony passion sedan Trashmaster . Åh, vänta en minut - tydligen denna så kallade Street View lämnar ut ett par ramper som gta4.net anses vara "inte särskilt intressant." Tyst, och du kallar er själva fans?

GTA: s Liberty City återskapas i Google Street View, avslöjar din närmaste Ammu-Nation ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 29 maj, 2011 19:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa gta4.net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar