måndag 30 maj 2011

T-Mobile G2x får en $ 50 pris bula, fortfarande inga lager i sikte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/t-mobile-g2x-gets-a-50-price-bump-still-no-stock-in-sight/:
Det verkar som om G2x sagan är inte över riktigt än, efter att först försvinna från butikshyllorna på grund av kvalitet oro "hög efterfrågan", den dual-core Android smartphone blir en liten prisökning vandring från T-Mobile. Från och med 27 maj beslutade out-of-stock Froyo luren att det var värt ett extra bidrag (riktigt förmätet karl, nej?), Ringa in med ett nytt pris på $ 249 efter rabatten. En intern skärmdump beskriver pris hop som en reaktion på inventering begränsningar. Det påstådda effekterna av utbud och efterfrågan åsido, känns detta prisjustering lite skakigt bland rapporter om misslyckade WiFi handoffs, överhettning, lätt läckage och frågor omstart. Med lite tur kommer G2x återvända till butikshyllorna idrottsliga en bekymmersfri uppdateringen Gingerbread, men om du inte räknar med det, kan du fortfarande fastnar en Amazon till ett belopp av $ 99. Åh, och titta: massor i lager också!

T-Mobile G2x får en $ 50 pris bula, fortfarande inga lager i sikte publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 30 maj 2011 01:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar