måndag 30 maj 2011

NFC-kompatibla Angry Fåglar Magic blir demoed, vågar du hitta en annan C7 ägare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/nfc-enabled-angry-birds-magic-gets-demoed-dares-you-to-find-ano/:

Okej, så kanske är det inte så svårt att hitta en annan Jordling med en C7 , men låt oss vara ärliga - att hitta någon med en Nexus S är helt mer sannolikt. För nu, dock verkar det som om Arga Fåglar Magic kommer att reserveras för de ovan nämnda Nokia-telefonen, och medan vi redan hört av sin NFC-aktiverade tricks, sett hur det är en annan sak. Våra kompisar över på netbook Nyheter kunde fastna en snabb demonstration på MeeGo konferensen, och det verkade fungera precis som utlovat: peka två telefoner tillsammans och fem nya nivåer erhålls. Gör det med en annan C7, och du poäng en annan sats av aldrig tidigare sett prövningar och vedermödor. Ta en titt själv ovan kommer du inte?

NFC-kompatibla Angry Fåglar Magic blir demoed, vågar du hitta en annan C7 ägare ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 08:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netbook Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar